BT Soccerlift - шаблон joomla Joomla
kontakt adresa
Nalazite se ovdje:

Borilačke vještine su naša zajednička ljubav – kaže nam 30-godišnji Stipe Ivić koji je s dvije godine mlađim bratom Ivicom osnovao box-kickboxing klub Armus u zagrebačkom naselju Podsused.

Stariji brat Stipe tri puta je bio državni prvak u polutešjoj i teškoj kategoriji po K1 pravlima i viceprvak na Svjetskom kupu. Budući da je obitelj u to doba živjela u Bjelovaru za izuzetne rezultate 2004. godine proglašen je najboljim sportašem u Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

- Brat Ivica ima nešto više sportskih a ja društvenih priznaja. Osobno mi je važno kad ljudi primjete da se nečim bavite, da vam odaju priznanje i nagrade vas. Ivica je pet puta bio prvak Hrvatske po K1 pravilima, osvajao brojne domaće i međunarodne turnire među kojima se ističe osvajanje prvog mjesta na Svjetskom kupu u full contactu.

- Kad smo brat i ja počeli trenirati uzor nam je bio Mirko Filipović, a danas nas u medijima katkad usporede s braćom Kličko. Naravno, oni su svjetska razina, a zajedničko nam je to što brat i ja , kao ni poznata ukrajinska braća, nikad nećemo u ring jedan protiv drugoga.

Stipe zbog poslova oko otvaranja kluba u ring nije izlazio više od godinu dana, a Ivica je posljednji meč imao prije mjesec dana u Biogradu. Završio ga je knock-outom.